Maak een afspraak

Service

Onderhoud

Afhankelijk van uw kilometrage op jaarbasis wordt uw auto onderhouden
De onderhoudsintervallen die worden beschreven in uw onderhoudsboekje dienen als leidraad. Elk bezoek aan onze garage wordt door ons bijgehouden; zodoende is het voor ons eenvoudig om met een simpele druk op de knop de onderhoudshistorie op te roepen.

Voor het onderhoud kunt u kiezen tussen originele en imitatie onderdelen. Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, ook de imitatie onderdelen zijn bij ons van hoge kwaliteit en worden geleverd met de gebruikelijke garantie. De bedrijfszekerheid van uw auto blijft gewaarborgd.

Vullen en reinigen van de airco

Een goed werkende airco in uw auto is erg belangrijk. Het zorgt voor meer rijcomfort, verhoogt de verkeersveiligheid en zorgt ervoor dat u fris achter het stuur zit.

Uw airconditioning zorg namelijk ook voor ontvochtiging van uw interieur en luchtreiniging, uw aandacht en concentratie worden daardoor minder snel aangetast.

Welk onderhoud wordt er uitgevoerd bij een airco-service?

  • Controle of de lucht die uit de airco komt nog koud genoeg is
  • Controle van vuilophopingen in het luchtsysteem
  • Reiniging van de airco met een speciale aircoreiniger die ervoor zorgt dat vuil en nare luchtjes verdwijnen
  • Vullen van het koudemiddel
  • Eventueel toevoegen van fluor om lekkages in het systeem op te sporen


Uw airconditioning werkt weer als vanouds!
Ook voor problemen met uw airconditioning of onderhoud hiervan kunt u bij ons terecht. Wij hebben hiervoor de beste apparatuur in huis.

BG services

BG produceert onderhoudsproducten en reinigingssystemen voor benzine- en dieselmotoren, automatische versnellingsbakken, stuurbekrachtigings- sytemen etc.

Schade

Schade aan uw auto is al lastig en vervelend genoeg! Daarom regelen wij desgewenst de schadeafwikkeling van A tot Z. U hoeft zich niet druk te maken over bijv. de betaling, de schadevaststelling etcetera. Alles wordt door ons geregeld, inclusief de eventuele vervangende auto.

Voor de goede orde; het spuitwerk besteden wij uit bij een kwalitatief hoogwaardige spuiter, welke al sinds jaren voor ons werkt. Zoals u ziet, regisseren en begeleiden wij het totale reparatieproces en sturen waar nodig bij.

Bandenverkoop

Wij kunnen desgewenst elk merk band aan u leveren voor concurrerende prijzen. Natuurlijk kunt u ook voor vrijblijvend advies bij ons terecht.

Veiligheid is het kernpunt, als we het hebben over 4-wieluitlijning

Als uw auto niet goed “spoort”, kunt u er verzekerd van zijn dat de wegligging slecht is en de zijwindgevoeligheid toeneemt, tevens zullen uw banden ongelijkmatig en daardoor sneller slijten dan normaal. Het is noodzakelijk dat uw auto jaarlijks wordt gecontroleerd op een juiste afstelling.

APK-keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring welke in het leven is geroepen om het verkeer veilig te houden en ter bescherming van het milieu.

Volgens deze regelgeving moet uw personenauto of bedrijfsauto met een toegestane maximum massa van 3.500 kg, jaarlijks of om de twee jaar gekeurd worden.

Afhankelijk van het voertuig, de datum dat deze voor het eerst op de weg is toegelaten en het soort brandstof, moet dat vanaf het derde of vierde levensjaar. Na deze eerste keuring vindt de eerstvolgende keuring plaats na één of twee jaar.

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen.

Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijft dus erg belangrijk!

Wat wordt er gekeurd bij de APK?

De keurmeester van het bedrijf dat de APK uitvoert, let op de verkeersveiligheid, het milieu en de juiste registratie. Bij de APK let de keurmeester onder andere op de volgende onderdelen:

  • Verkeersveiligheid: Remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie
  • Milieu: Uitlaatgassen
  • Algemeen: Het voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof

Onderhoud Oldtimers

Wij zijn wegens vakantie gesloten van
4 t/m 15 september