Maak een afspraak

Oldtimers

Onderhoud oldtimers

Het onderhouden van een klassieke (Amerikaanse) auto vraagt om specialistische kennis. Deze kennis is na vele jaren ervaring bij ons ruimschoots aanwezig. In onze werkplaats wordt uw klassieke auto met groot enthousiasme gerepareerd en onderhouden. Ook kan uw klassieker APK gekeurd worden en is een onderhoudsbeurt uiteraard mogelijk.

Bent u op zoek naar een klassieker? Wij willen u helpen bij het zoeken naar een passende auto. Door onze ervaring met klassiekers en oldtimers wordt u prima geadviseerd en begeleid.

Diversiteit

Wij zijn een universeel Bovag garagebedrijf voor onderhoud en reparatie van alle merken auto’s. Ook voor uw APK-keuring kunt u bij ons garagebedrijf terecht. Wij kunnen schadeherstel van uw auto, ruitbreuk of herstel van sterretjes in uw voorruit voor u regelen. Wij zijn gespecialiseerd in Oldtimers, Amerikaanse auto’s, Saab en Volvo.

BG produceert onderhoudsproducten en reinigingssystemen voor benzine- en dieselmotoren, automatische versnellingsbakken, stuurbekrachtigings- sytemen etc.

Wij zijn wegens vakantie gesloten van
4 t/m 15 september